یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حجت الاسلام والمسلمين زيبائي نژاد با بیان این که ديدگاه اسلام نسبت به زن يک نگاه متعالي است گفت: اسلام هيچ گاه به زن نگاه فرودستي و کم‌‌ بينانه نداشته است.

به گزارش خبرگزار ی حوزه، رئيس مرکز تحقيقات زن و خانواده در بازدید جمعي از اساتيد دانشگا‌ه‌هاي يونان از این مرکز در قم با اشاره به این که ديدگاه اسلام نسبت به زن يک نگاه متعالي است، گفت: اسلام هيچ گاه  به زن نگاه فرو دستي و کم‌‌ بينانه نداشته است و حتي آموزه هاي قرآني زن را با نگاه متعالي به تصوير مي کشد و در داستان رانده شدن آدم و حوا نيز به هيچ وجه حوا را دليل فريب حضرت آدم معرفي نمي‌کند.

حجت الاسلام والمسلمين زيبائي نژاد با اشاره به اختلاف ديدگاه اسلام با متون اديان ديگر درباره بارداري، افزود:  تورات معتقد است زن به دليل فريب آدم به بارداري و درد زايمان جريمه شد، اتفاقا اسلام برخلاف اين ديدگاه، بارداري و زايمان زن را ويژگي مستوجب ثواب و تکريم مي‌داند و با توجه به همين نگاه، اسلام گناه ذاتي را قبول ندارد و متولد شدن با گناه ذاتي نادرست است، اين ديدگاه در مورد زن هم صدق مي‌کند.

وی با اشاره به زنان آسماني از ديدگاه اسلام، اظهار داشت: آموزه‌هاي ديني ما حضرت مريم(س) را نه به خاطر فرزندش حضرت عيسي(ع)، بلکه به دليل شخصيت برجسته و متعالي‌اش، عصمت و طهارت از گناه، ارتباط با ملائکه و معجزاتش، به عنوان يکي از چهار زن ممتاز معرفي مي‌کند؛ از نظر ما حضرت مريم الگوي پاکدامني براي تمام زنان عالم است.

کارشناس مطالعات زن وخانواده با اشاره به  تاکيد آموزه‌هاي ديني به نيکي به مادر، افزود: اسلام ضمن تاکيد برنيکي به والدين، در خانواده بر پاک دامني و لقمه حلال تاکيد فراواني دارد.

حجت الاسلام والمسلمين زيبائي نژاد در ادامه، خانواده را مهمترين بنيان اجتماعي دانسته و گفت: اگر خانواده کارکردهاي خود را به خوبی انجام دهد، شاهد جامعه اي متعادل و کم آسيب خواهيم بود؛ بنابراین اهميت و تاکيد برخانواده به اين دليل است که تربيت جامع در خانواده  با روش هدايت، حمايت و نظارت شکل مي گيرد.

براساس اعلام مرکز تحقيقات زن و خانواده، وی در پایان گفت: تاکيد اسلام بر پيوندهاي رحمي و ارتباطات خويشاوندي باعث تقويت همبستگي و ارتقاء کارکردهاي خانواده و حاکميت گفتمان فردگرائي منجر بروز آسيب‌هاي اجتماعي و تضعيف کارکردهاي خانواده مي‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha